Kumulacja Lotto: 10 000 000 zł
Pula Eurojackpot: 45 000 000 zł
środaMulti Multi • Mini Lotto • Kaskada • Ekstra Pensja

Wyniki Keno / Szybkie 600

Keno los. 1 279 552, godz. 07:26
03, 04, 07, 09, 13, 14, 16, 17, 18, 20
22, 26, 40, 41, 49, 53, 55, 58, 61, 62

MNOŻNIK: x1

Szybkie 600 los. 401 686, godz. 07:24
03, 12, 13, 18, 19, 26

Aktualna PREMIA: 600 zł

aktualizuj typowania archiwum
Oczekiwane zestawy, typowania, rankingi Gry liczbowe, kalendarz losowań
 
Pn
Wt
Śr
Cz
Pt
Sb
Nd
Lotto              
Eurojackpot              
Multi Multi              
Mini Lotto              
Kaskada              
Ekstra Pensja              

Polityka ochrony danych osobowych


Jakie przepisy regulują kwestie danych osobowych?

Przede wszystkim jest to unijne rozporządzenie: Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (w skrócie nazywane ?Rozporządzeniem?), a także krajowe ustawy o ochronie danych osobowych.


Jak mogę nawiązać kontakt w sprawie moich danych?

W sprawie danych osobowych kontakt można nawiązać mailowo na adres admin@multipasko.pl


W jakim celu będą przetwarzane moje dane?

Dane osobowe są przetwarzane w celach korzystania z rozszerzonych funkcji serwisu www.multipasko.pl wymagających zalogowania, m.in.:

  • typowanie gier liczbowych
  • oddawanie wpisów na czacie, forum, księgach gości
  • zapisywanie unikalnie skonfigurowanych map gier liczbowych
  • wysyłania różnych powiadomień na e-mail w zależności od ustawień w profilu (np. wysokie trafienia w typowaniach, nowe wpisy w księdze gości)

Jakie dane będą przetwarzane?

Dane jakie będziemy przetwarzać to przede wszystkim adres e-mail, który jest wymagany do utworzenia unikalnego profilu na stronie.

Po utworzeniu profilu i zalogowaniu się użytkownik ma możliwość podania innych dodatkowych informacji o sobie (nieobowiązkowo), takich jak: imię, rok urodzenia, miejsce zamieszkania, województwo.

Powyższe informacje (poza adresem e-mail) będą widoczne publicznie dla wszystkich odwiedzających portal www.multipasko.pl. Po zalogowaniu się użytkownik ma możliwość edycji tych informacji, jak również całkowite ich usunięcie.


Komu zostaną udostępnione moje dane osobowe?

Twoje dane osobowe są bezpieczne i nie będą nikomu przekazywane.


Jak długo będą przetwarzane moje dane?

Twoje dane będą przetwarzane do momentu usunięcia profilu na stronie www.multipasko.pl


Jakie posiadam prawa w stosunku do moich danych?

Prawa, które przysługują każdej osobie to:

  • prawo żądania dostępu do swoich danych osobowych(art. 15 Rozporządzenia), ich sprostowania (art. 16 Rozporządzenia),
  • prawo do przenoszenia danych (art. 20 Rozporządzenia),
  • prawo do usunięcia danych (art. 17 Rozporządzenia) przysługujące w określonych w Rozporządzeniu przypadkach
  • prawo do ograniczenia ich przetwarzania (art. 18 Rozporządzenia).
  • prawo do złożenia sprzeciwu wobec przetwarzania swoich danych osobowych (art. 21 Rozporządzenia). W przypadku sprzeciwu złożonego przed realizacją umowy lub w trakcie realizacji, złożenie będzie wiązało się z brakiem możliwości realizacji części wszystkich usług w ramach umowy i może zostać potraktowane jako wypowiedzenie umowy.
  • prawo do cofnięcia zgody (art. 6 ust 1 lit a) Rozporządzenia), w przypadkach kiedy przetwarzanie odbywa się na podstawie udzielonej zgody
  • prawo do złożenia skargi do organu nadzorczego (tj. do dnia 25.05.2018 r. do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych, a po tej dacie do organu będącego jego następcą) w przypadku uznania, że przetwarzanie Twoich danych osobowych narusza przepisy Rozporządzenia

Pliki cookie dotyczące reklam Google

Google używa plików cookie, by wyświetlać lepsze reklamy na stronach partnerów, np. w witrynach wyświetlających reklamy Google lub należących do sieci reklamowych z certyfikatem Google. Gdy użytkownik odwiedza stronę będącą partnerem Google, w jego przeglądarce może zostać umieszczony plik cookie.

Dostawcy zewnętrzni, w tym Google, używają plików cookie do wyświetlania reklam na podstawie poprzednich odwiedzin użytkownika w Twojej witrynie lub w innych witrynach. Pliki cookie do wyświetlania reklam umożliwiają firmie Google i jej partnerom wyświetlanie użytkownikom konkretnych reklam na podstawie ich odwiedzin w Twojej witrynie i/lub innych witrynach internetowych. Użytkownicy mogą zrezygnować ze spersonalizowanych reklam w Ustawieniach reklam. Użytkownicy mogą też zrezygnować z wykorzystywania plików cookie innych firm do wyświetlania spersonalizowanych reklam. Wystarczy wejść na stronę www.aboutads.info.


www.multipasko.pl © 2004 - 2024 Regulamin Kontakt Polityka prywatności facebook youtube