Pula Lotto: 2 000 000 zł
Kumulacja Eurojackpot: 165 000 000 zł
Oczekiwane zestawy, typowania, rankingi Gry liczbowe, kalendarz losowań
 
Pn
Wt
Śr
Cz
Pt
Sb
Nd
Lotto              
Eurojackpot              
Multi Multi              
Mini Lotto              
Kaskada              
Ekstra Pensja              
Super Szansa              

Polityka ochrony danych osobowych


Jakie przepisy regulują kwestie danych osobowych?

Przede wszystkim jest to unijne rozporządzenie: Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (w skrócie nazywane ?Rozporządzeniem?), a także krajowe ustawy o ochronie danych osobowych.


Kto jest administratorem moich danych?

Administratorem danych osobowych jest Janusz Paśkiewicz, adres: 36-007 Krasne, Malawa 774, tel. 600 878 878


Jak mogę nawiązać kontakt w sprawie moich danych?

W sprawie danych osobowych kontakt można nawiązać mailowo na adres admin@multipasko.pl


W jakim celu będą przetwarzane moje dane?

Dane osobowe są przetwarzane w celach korzystania z rozszerzonych funkcji serwisu www.multipasko.pl wymagających zalogowania, m.in.:

  • typowanie gier liczbowych
  • oddawanie wpisów na czacie, forum, księgach gości
  • zapisywanie unikalnie skonfigurowanych map gier liczbowych
  • wysyłania różnych powiadomień na e-mail w zależności od ustawień w profilu (np. wysokie trafienia w typowaniach, nowe wpisy w księdze gości)

Jakie dane będą przetwarzane?

Dane jakie będziemy przetwarzać to przede wszystkim adres e-mail, który jest wymagany do utworzenia unikalnego profilu na stronie.

Po utworzeniu profilu i zalogowaniu się użytkownik ma możliwość podania innych dodatkowych informacji o sobie (nieobowiązkowo), takich jak: imię, rok urodzenia, miejsce zamieszkania, województwo, numer telefonu

Powyższe informacje (poza adresem e-mail) będą widoczne publicznie dla wszystkich odwiedzających portal www.multipasko.pl. Po zalogowaniu się użytkownik ma możliwość edycji tych informacji, jak również całkowite ich usunięcie.


Komu zostaną udostępnione moje dane osobowe?

Twoje dane osobowe są bezpieczne i nie będą nikomu przekazywane.


Jak długo będą przetwarzane moje dane?

Twoje dane będą przetwarzane do momentu usunięcia profilu na stronie www.multipasko.pl


Jakie posiadam prawa w stosunku do moich danych?

Prawa, które przysługują każdej osobie to:

  • prawo żądania dostępu do swoich danych osobowych(art. 15 Rozporządzenia), ich sprostowania (art. 16 Rozporządzenia),
  • prawo do przenoszenia danych (art. 20 Rozporządzenia),
  • prawo do usunięcia danych (art. 17 Rozporządzenia) przysługujące w określonych w Rozporządzeniu przypadkach
  • prawo do ograniczenia ich przetwarzania (art. 18 Rozporządzenia).
  • prawo do złożenia sprzeciwu wobec przetwarzania swoich danych osobowych (art. 21 Rozporządzenia). W przypadku sprzeciwu złożonego przed realizacją umowy lub w trakcie realizacji, złożenie będzie wiązało się z brakiem możliwości realizacji części wszystkich usług w ramach umowy i może zostać potraktowane jako wypowiedzenie umowy.
  • prawo do cofnięcia zgody (art. 6 ust 1 lit a) Rozporządzenia), w przypadkach kiedy przetwarzanie odbywa się na podstawie udzielonej zgody
  • prawo do złożenia skargi do organu nadzorczego (tj. do dnia 25.05.2018 r. do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych, a po tej dacie do organu będącego jego następcą) w przypadku uznania, że przetwarzanie Twoich danych osobowych narusza przepisy Rozporządzenia
www.multipasko.pl © 2004-2018RegulaminKontaktPolityka prywatności